Co. κατασκευής Waterpark τάσης Guangzhou, ΕΠΕ.
 23 έτη εμπειρίας, πάνω από 1000 προγράμματα waterpark σε όλο τον κόσμο

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Φωτογραφικές διαφάνειες νερού συνήθειας για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Φωτογραφικές διαφάνειες νερού συνήθειας για τις πωλήσεις
Το προϊόν της τάσης είναι μοναδικό, ποτίστε expecially τη φωτογραφική διαφάνεια και τη SPA. Και το προσωπικό μεταπωλήσεων είναι πολύ εργατικό, και μπορεί να λύσει το πρόβλημα πολύ γρήγορα.

—— Ο κ. Tan

Γρήγορη απάντηση, υψηλή αποδοτικότητα, καλή εργασία εγκαταστάσεων, λογικό των ευθυνών.

—— Ο κ. Zhong

Είμαι Online Chat Now

Guangzhou Panyu Trend Waterpark Construction Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Guangzhou Panyu Trend Waterpark Construction Co., Ltd Guangzhou Panyu Trend Waterpark Construction Co., Ltd Guangzhou Panyu Trend Waterpark Construction Co., Ltd Guangzhou Panyu Trend Waterpark Construction Co., Ltd Guangzhou Panyu Trend Waterpark Construction Co., Ltd Guangzhou Panyu Trend Waterpark Construction Co., Ltd Guangzhou Panyu Trend Waterpark Construction Co., Ltd
Δημιουργικό βιομηχανικό πάρκο τάσης Εκθετήριο Υποδοχή Ομάδα Έκθεση στο Πεκίνο πελάτης vistts πελάτης vistts

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Νότια Αμερική
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Τάση
Αριθμός Υπαλλήλων : 600~700
Ετήσιες πωλήσεις : 40 Million-60 Million
Ιδρύθηκε Έτος : 1994
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Co. κατασκευής διασκέδασης νερού τάσης Panyu Guangzhou, ΕΠΕ - ηγέτης της κατασκευής πάρκων νερού στην Κίνα - 1994.

 

1994 Mr.Wen Youquan καθιέρωσε το εργοστάσιο εξοπλισμού πισινών τάσης Panyu, ήταν η πρώτη επιχείρηση που κατασκευάζει το πλήρες σύνολο εξοπλισμού πισινών.


1994 η τάση έφηυρε τον εξοπλισμό συλλεκτών φίλτρων και τρίχας.


1994 η τάση που παρουσιάστηκε στην τεχνολογία της πνευματικής παραγωγής κυμάτων από την Ιαπωνία, ήταν η πρώτη επιχείρηση κυριάρχησε τον εξοπλισμό παραγωγής κυμάτων στην Κίνα.


1995 η τάση Guangzhou ένωσε το CAAPA, ως εκτελεστικό μέλος CAAPA


1996 σημαντική ανακάλυψη RMB50million εισοδήματος της τάσης Guangzhou. Απόκτηση μιας νέας γης ως βάση κατασκευής (κάλυψη περιοχής του sqm 40000), που βρίσκεται άνω των στην πόλη Guangzhou. Στο ίδιο χρόνο, το εργοστάσιο εξοπλισμού πισινών τάσης Panyu άλλαξε το όνομα ως Co. κατασκευής πάρκων νερού τάσης Guangzhou Panyu, ΕΠΕ.

 

1997 η τάση Guangzhou πέρασε το πιστοποιητικό του ISO 9001 του ποιοτικού συστήματος.


1998 η τάση Guangzhou ήταν το πρώτο μέρος της επιχείρησης απόκτησε την άδεια στον ειδικό εξοπλισμό - κατασκευάστε την άδεια του ειδικού εξοπλισμού & την εγκατάσταση, αλλαγή, άδεια συντήρησης επισκευής του ειδικού εξοπλισμού.

 

1999 η τάση Guangzhou προσχώρησε στην της Κίνας National Spa Επιτροπή, γίνεται το εκτελεστικό μέλος CNSC.
1999 η τάση Guangzhou που προγραμματίζεται, σχεδιασμένος & χτίζει το καραϊβικό πάρκο νερού Dongguan, είναι το πρώτο πάρκο νερού εφάρμοσε τη theming διακόσμηση νερού στην Κίνα


2000 η τάση συμμετείχε στη σύνταξη «των προδιαγραφών της κατηγορίας» ΜΒ/t18168-2000 εξοπλισμού διασκέδασης νερού.
2000 τον Ιούνιος, του πάρκο νερού Shijiazhuang Tianshanghai ανοικτό, που χτίστηκε από Guangzhou Trend, γίνεται το μεγαλύτερο εσωτερικό πάρκο νερού στην Κίνα.


2002 η τάση Guangzhou τελείωσε το πάρκο νερού Dongguan Jujinwan, το πάρκο νερού Yangjiang Hailindao, το πάρκο κ.λπ. νερού παιδιών Dongguan shuidindang.


2003 απόκτησε τον τίτλο της επιχείρησης της Κίνας pineer από CAAPA.


2003 Finshed το εσωτερικό πάρκο νερού Dalian (30000sqm), ήταν το μεγαλύτερο εσωτερικό πάρκο νερού στην Ασία. Αυτό που είναι περισσότερος, το πάρκο νερού χρησιμοποιεί το νερό της θάλασσας για τον εξοπλισμό πάρκων νερού. Η τάση Guangzhou είναι η πρώτη επιχείρηση κυριάρχησε την τεχνολογία της πρόληψης διάβρωσης νερού της θάλασσας.


2003 η φωτογραφική διαφάνεια ταλάντευσης νέων προϊόντων της τάσης, διαστημικό κύπελλο εφαρμόστηκε για να ποτίσει το πάρκο. Η αποσύνθεση τάσης Guangzhou ο ανεφοδιασμός και ο μόλυβδος της συγκεκριμένης φωτογραφικής διαφάνειας που ισχύουν των fibeglass γλιστρά, ποια παροχή πιό extemely της εμπειρίας για το πάρκο νερού.


2003 η τάση έχτισε το πρώτο oversea πρόγραμμά της σε Mashhad, Ιράν.

 

2005 μερικοί από τον ανώτερο διοικητή άφησαν την τάση και χτίζουν άλλη επιχείρηση πάρκων νερού. Έναρξη τάσης Guangzhou στο rebuid η επιχείρηση από τη θεραπεία κλονισμού - ενσωμάτωσε όλο τον πόρο από τις διοικητικές, κατασκευής & μάρκετινγκ επικοινωνίες στη μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Στο ίδιο χρόνο, το καυτά ελατήριο Guangxi Jiahe και το θέρετρο πάρκων νερού ανοικτό, αυτό σχεδιάστηκαν και διακοσμημένος από Guangzhou, κάνετε μια μεγάλη επιτυχία!

 

2006 απένειμε την τιμή των επιχειρήσεων της Κίνας SPA top 50 από CNSC, και κέρδισε ένα βραβείο αστεριών.

 

2007 απένειμε την τιμή προηγμένου του η Κίνα εργοστασίου εξοπλισμού διασκέδασης.

 

2008 το παρασύρον πάρκο Ganjiangyuan ανοικτό, αυτό επενδύθηκε, σχέδιο, κατασκευάστηκε και ρυθμίστηκε από την τάση. Και οργάνωση τα πρότυπα αναφοράς της μετατόπισης στην Κίνα.

 

2008 η ropeway και αναψυχής Τεχνική Επιτροπή τυποποίησης εγκαταστάσεων προσκάλεσε την τάση για να συμμετέχει στη σύνταξη «του κώδικα» GB8408-2008 «κώδικας» ΜΒ/t18168-2000 ασφάλειας συσκευών διασκέδασης ασφάλειας συσκευών διασκέδασης.

 

Το πάρκο νερού 2008 παιδιών Hangzhou ανοικτό, το ποσό ετήσιου επισκέπτη άνω των 2 εκατομμυρίων, είναι ένα θαύμα να κερδίσει πίσω την επένδυση και πραγματοποιεί το κέρδος μέσα σε ένα έτος!

 

2008 απελευθερώστε το νέο προϊόν - ποτίστε το πυροβόλο, είναι η πρώτη επιχείρηση κάνει αυτόν τον εξοπλισμό στην Ασία.

 

2009 hotspring Rsort Jiuzhai ανοικτό, αυτό επενδύθηκε, σχέδιο, κατασκευάστηκε, διακοσμήθηκε και ρυθμίστηκε από Guangzhou Trend. Στο ίδιο χρόνο, πάρκο νερού Jiuzhai ανοικτό.

 

2009 η τάση κλήθηκε για να είναι το μέλος συμβουλίου της ropeway και αναψυχής Τεχνικής Επιτροπής τυποποίησης εγκαταστάσεων.

 

2009 Acqured η τιμή του αριστείου από την ομάδα πιστοποίησης ποιοτικών σημαδιών της Κίνας.

 

2010 τελείωσε το πάρκο νερού της Ινδονησίας Maden, το πάρκο νερού της Αιγύπτου, τη φάση 2 Zhengzhou Malawan, το πάρκο νερού An'hui Huahai, hotspring Huiazhou τη φάση 3 θερέτρου, το πάρκο νερού του Μπανγκλαντές Dhaka κ.λπ., saleroom έφθασε σε RMB 200 εκατομμύρια.

2012 αποκτώντας μια νέα γη ως βάση κατασκευής τάσης Guangzhou (sqm πάνω από 200.000,00), που βρίσκεται στην πόλη Huizhou.

 

2012 έδρα τάσης Guangzhou που η ολοκλήρωση.

 

2013 επιτύχετε για να τελειώσετε πάνω από 30 προγράμματα σε όλο τον κόσμο, ετήσια παραγωγή άνω των RMB 350 εκατομμύρια.

 

2014 7 Μαρτίου 20η επέτειος της τάσης Guangzhou.   

2015 .......

Τώρα το θαύμα συνεχίζεται….

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Panyu Trend Waterpark Construction Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Mary Ma

Τηλ.:: 86-20-39957689

Φαξ: 86-20-84761868

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)